Bohemian Vibes: Zomerse Stijlinspiratie van MyRoza

Bohemian Vibes: Zomerse Stijlinspiratie van MyRoza

Bohemian Vibes: Zomerse Stijlinspiratie van MyRoza

Als de zomer aanbreekt, is het tijd om je innerlijke boho-chic te omarmen en te genieten van de relaxte en kleurrijke sfeer van de bohemian stijl. Bij MyRoza geloven we dat de zomer het perfecte seizoen is om deze stijl te omarmen en je garderobe te vullen met bohemian vibes. In deze blog delen we inspiratie en tips om je te helpen deze zomer in stijl door te brengen.

1. Maxi-jurken voor Maximaal Comfort

Maxi-jurken zijn een must-have voor de bohemian look. Kies voor lichte en luchtige jurken met bloemenprints of geometrische patronen. Ze zijn perfect voor stranddagen en zomerse festivals.

2. Franjes en Kwastjes

Franjes en kwastjes voegen een speelse en etnische touch toe aan je outfit. Denk aan franjevesten, kwastjes aan je tas of sandalen met kwastjes.

3. Accessoires in Overvloed

Boho-stijl staat bekend om zijn overvloed aan accessoires. Laagjes kettingen, armbanden, enkelbandjes en grote zonnehoeden zijn de perfecte aanvulling op je look.

4. Natuurlijke Materialen

Kies kledingstukken gemaakt van natuurlijke materialen zoals linnen, katoen en zijde. Deze stoffen houden je koel en comfortabel, zelfs op de warmste dagen.

5. Prints en Patronen

Boho-stijl draait om prints en patronen. Mix verschillende prints zoals strepen, bloemen en aztec-ontwerpen voor een eclectische uitstraling.

6. Vintage Vondsten

Bezoek vintage winkels en markten om unieke bohemian kledingstukken en sieraden te vinden. Vintage vondsten voegen karakter toe aan je look.

7. Laat Je Haar Los

Laat je haar los en ga voor natuurlijke golven. Voeg bloemen of vlechten toe voor een extra boho-touch.

Bij MyRoza hebben we een selectie van bohemian geïnspireerde kleding en accessoires om je te helpen deze zomer je innerlijke boho-chic te omarmen. Of je nu een relaxte stranddag plant, een zomerfestival bijwoont of gewoon van de zon geniet, onze bohemian collectie heeft iets voor elke gelegenheid.

Volg MyRoza: Blijf op de hoogte van de nieuwste zomertrends en bohemian stijltips door ons te volgen op Instagram & Facebook.

Terug naar blog